Bedrijfskoeling

Of het nu gaat om reguliere koel- vriescel of een grotere centrale koel- vries installatie met meerdere te koelen ruimtes, wij hebben altijd een passende oplossing.

Biggelaar Koudetechniek levert en monteert bijna alles op het gebied van koudetechniek zoals:   undefined

  • Koel en vriescellen.
  • Centrale koel / vries installaties.
  • Koelmeubels en professionele koel/vries kasten.
  • Koudwatermachines /  chillers .

Alle toegepaste materialen zijn van gerenommeerde merken. De uiteindelijke kosten van een installatie zijn een gevolg van de keuze die de klant maakt. Kiest u voor een degelijke, betrouwbare en een relatief goedkope installatie. Of voor een meer energiezuinige installatie met hogere installatiekosten. De meerkosten van energiezuinige installaties hebben over het algemeen een terugverdientijd van ca. 2 a 3 jaar. Een koelinstallatie heeft een gemiddelde levensduur van minimaal 15 jaar, maar 20 jaar is meer regel dan uitzondering. De energiebesparing word gerealiseerd door het toepassen van een grotere condensor, elektronische expansieventielen en vaak een frequentie geregelde compressor of digitale scroll compressor. De energiebesparing is niet gering en ligt tussen de 30 a 40%.

Bij Biggelaar koudetechniek kunt u ook terecht voor het aanpassen van een bestaande koelinstallatie op het gebied van energiezuinigheid, warmteterugwinning en/of ombouwen i.v.m. de freon 22 uitfasering.