Airconditioning
Zelfinstallatie met professionele begeleiding

Zelfinstallatie met professionele begeleiding door ons

Bij Van den Biggelaar Koudetechniek begrijpen we dat men zelf aan de slag wil gaan met de installatie van de airconditioning. Daarom bieden we een unieke service waarbij men niet alleen de airco zelf kan installeren, maar ook kan rekenen op onze professionele ondersteuning waar nodig. Bovendien zorgen we voor de inbedrijfstelling volgens de wettelijke norm, zodat men verzekerd is van een goed werkend systeem.

Onze werkwijze

Van den Biggelaar Koudetechniek is geen snelle webshop. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en kwaliteit. Daarom kan de airconditioning alleen worden afgehaald op een zaterdag, om de twee weken. Dit geeft ons de gelegenheid om persoonlijk te adviseren en ervoor te zorgen dat men met de juiste kennis en materialen naar huis gaat.

Professionele inbedrijfstelling

Wegens wetgeving en garantievoorwaarden kunnen onze airco’s alleen met inbedrijfstelling gekocht worden. Dit betekent dat we de laatste stap van de installatie uitvoeren. Hierdoor is men verzekerd van een correcte en veilige werking van het systeem. Bovendien voorkomt dit eventuele problemen met de garantie.

Let op: De maximale reisafstand voor inbedrijfstelling is 20 km en de arbeid bedraagt 2½ uur. Zowel de binnen- als buitenunit moeten goed en veilig bereikbaar zijn.

Voordelen van onze airco’s

We bieden airconditionings van het topmerk Mitsubishi, bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Bij ons krijgt men: 2 jaar totale garantie op het gehele systeem en 5 jaar garantie op onderdelen, zodat men jarenlang zorgeloos kan genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Betaling en afhaling

Bij het plaatsen van de bestelling vragen we een aanbetaling van €100,-. Deze aanbetaling zorgt ervoor dat de airco gereserveerd wordt. De bestelling kan vervolgens worden afgehaald op een afgesproken zaterdag.

Vragen?

Neem contact met ons op via:

Past. Teurlingsstraat 34
5492 EG Sint-Oedenrode

SRK20ZS-W 2.0 kw

SRK25ZS-W 2.5 kw

SRK35ZS-W 3.5 kw

Installatie pakket bestaat uit

Meest gestelde vragen

Ja, de airconditioning kan zelf geïnstalleerd worden. We bieden ondersteuning waar nodig en zorgen voor de professionele inbedrijfstelling volgens de wettelijke norm. Hierdoor is men verzekerd van een correcte en veilige werking van het systeem.

Vanwege wetgeving en garantievoorwaarden kunnen onze airco’s alleen met inbedrijfstelling gekocht worden. Dit zorgt ervoor dat het systeem op de juiste manier wordt opgestart door gecertificeerde monteurs, wat problemen met de garantie voorkomt en de veiligheid waarborgt.

De airconditioning kan alleen op een zaterdag, om de twee weken, worden afgehaald. Dit geeft ons de gelegenheid om persoonlijk te adviseren en ervoor te zorgen dat men met de juiste kennis en materialen naar huis gaat. De specifieke afhaaldatum wordt afgesproken na het plaatsen van de bestelling.

Onderhoud is essentieel voor de optimale werking en levensduur van de airconditioning. Bij Van den Biggelaar Koudetechniek verzorgen we altijd het onderhoud van het systeem. Onze experts zorgen ervoor dat de airco in topconditie blijft, zodat men het hele jaar door kan genieten van een aangenaam binnenklimaat.