Projecten
Referenties: succesvolle installaties en tevreden klanten

Projecten

Onze projectenpagina toont een selectie van afgeronde projecten op het gebied van koeltechniek en installatietechniek. Elk project is met zorg en vakmanschap uitgevoerd, waarbij altijd gestreefd wordt naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Of het nu gaat om het installeren van airconditioningsystemen, warmtepompen of andere installatietechniek, er worden maatwerkoplossingen geleverd die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van klanten. Deze gerealiseerde projecten laten zien wat mogelijk is voor woning of bedrijf.

Verwarming Bedrijfshal met een Lucht/Lucht Warmtepomp

Van Eck B.V. Bedrijfshygiëne heeft gekozen voor een duurzame oplossing voor het verwarmen van de bedrijfshallen. In loods 1 (55 x 24 meter) zijn vijf Hyper Inverter units van Mitsubishi Heavy geïnstalleerd (type FDT-140VH / FDC-140 VSX), die hun verwarmingsvermogen behouden bij buitentemperaturen van -10 graden.

In loods 2 (50 x 22 meter) zijn drie van dezelfde units geplaatst. Deze lucht/lucht warmtepompen zorgen voor energiezuinig verwarmen zonder gas, uitstekende luchtverdeling, en geruislozere werking dan gasheaters. De onderhoudskosten zijn laag en de zelfopgewekte stroom van zonnepanelen kan direct verbruikt worden. Bovendien is E.I.A subsidie mogelijk op deze installaties, wat de investering aantrekkelijker maakt.

Volledig Elektrische Verwarming Hoofdkantoor Babydump

Het hoofdkantoor van Babydump is volledig elektrisch verwarmd. Twee V.R.F. systemen van Mitsubishi zorgen voor zowel koeling als verwarming van de kantoren. Deze systemen leveren ook warm water voor de vloerverwarming, wat zorgt voor een efficiënte en duurzame klimaatbeheersing in het gehele gebouw.

Verwarming en Koeling Kantoorpand K.R.N. Nederland

Bij K.R.N. Nederland is het kantoorpand voorzien van een geavanceerd verwarmings- en koelsysteem met vijf lucht/water warmtepompen van Mitsubishi Heavy. Deze warmtepompen zorgen in de winter voor warm water voor de vloerverwarming en warm tapwater.

In de zomer produceren de warmtepompen koud water van 7 graden voor de fancoil units en airco, en 18 graden water voor de vloerkoeling. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat gedurende het hele jaar.

Daarnaast is er ventilatie geïnstalleerd met een luchtbehandelingskast die warmte terugwint. De uitgaande lucht wordt nabehandeld met een airconditioner voor extra efficiëntie.