Installatietechniek
ventilatie-, water-, sanitair-, WTW- en zinkwerk

Het adres voor alle installatietechnische behoeften.

Bij ons is men aan het juiste adres voor alle installatietechniekbehoeften. We zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van ventilatiesystemen, water- en sanitaire installaties, WTW-ventilatie en zinkwerk. Of het nu gaat om het verbeteren van de luchtkwaliteit, het installeren of aansluiten van een nieuwe badkamer, of het aanbrengen van duurzame zinkgoten, we leveren vakmanschap en kwaliteit.

Met jarenlange ervaring en oog voor detail zorgen we voor betrouwbare en efficiënte oplossingen, zodat de woning of het bedrijfsgebouw altijd in topconditie is.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we bieden maatwerk voor elke situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Ventilatie:

Goede ventilatie is belangrijk voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. We zorgen voor de installatie en het onderhoud van ventilatiesystemen in zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Onze systemen helpen vocht en schadelijke stoffen af te voeren en frisse lucht aan te voeren. Hierdoor verbetert de luchtkwaliteit en wordt het leef- en werkcomfort verhoogd.

Water en Sanitair

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met water- en sanitaire installaties te maken heeft. Dit omvat het aanleggen van waterleidingen en het installeren van sanitair in nieuwbouw- en renovatieprojecten. We werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een perfect afgewerkte installatie.

WTW Ventilatie

Warmteterugwinning (WTW) ventilatiesystemen zijn een slimme manier om energie te besparen en het binnenklimaat te verbeteren. We installeren WTW-systemen die de warmte uit de afgevoerde lucht terugwinnen en gebruiken om de verse lucht voor te verwarmen. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in huis en bespaart op verwarmingskosten.

Zinkwerk

Zinkwerk vraagt om vakmanschap en precisie. We verzorgen het aanbrengen en onderhouden van al het zinkwerk. Met ons vakmanschap zorgen we ervoor dat het zinkwerk perfect wordt uitgevoerd en jarenlang meegaat.